Jak zaplatit fakturu

11.01.2011 15:49

Je několik způsobů placení:

1. Platba v hotovosti ve všech Hlavních centrech (Praha, Brno, Ostrava). Po zaplacení můžete ihned podat další objednávku.

2. Platba složenkou, která je automaticky připojena k vaší faktuře. Při objednávce podávané v HC si ji musíte vyžádat a nezapomeňte vyplnit do kolonky Variabilní symbol číslo faktury.

3. Bankovním převodem - příkazem k úhradě. Číslo našeho účtu je 3031419 / 0300, Variabilní symbol je číslo faktury.

4. Vkladem hotovosti v bance. Pokud je vklad proveden v ČSOB, tak platba je na našem účtu již druhý den, ale to jen za podmínek, že je řádně vyplněn VS a přesná částka k úhradě.
Při platbách složenkou nebo převodním příkazem v bance počítejte s několikadenní prodlevou, než bude platba připsána na náš účet. Nejsme s ČSOB propojeni on-line, proto vždy počítejte s tím, že platba není okamžitě po úhradě na našem účtu, ale vždy dojde k prodlevě minimálně jednoho až tří dnů, než je faktura uhrazena v našem systému.

5. Inkasem. Zašlete do do finančního oddělení hlavní kanceláře Svolení k inkasu v písemné podobě na formuláři vaší banky, nebo elektronickou cestou prostřednictvím internetového bankovnictví, ve prospěch Oriflame účtu 3031419, vedeného v Poštovní spořitelně ČSOB, kód banky 0300.

6. Platba platební kartou. Platební kartou lze platit ve všech HC, pouze však objednávku právě vzniklou na místě.

7. Platba kartou objednávky pořízené na našich internetových stránkách. Vaši objednávku právě zadanou na našich internetových stránkách můžete rovnou zaplatit on-line vaší platební kartou.

Zpět
Přírodní švédská kosmetika Oriflame.cz: make-up, vůně, parfémy, péče o pleť, péče o tělo, péče o vlasy, wellness, katalog