Výrobky Oriflame doporučeny Asociací vizážistů a stylistů ČR 2008

19.01.2011 08:29

VÝROBKY ORIFLAME DOPORUČENY ASOCIACÍ VIZÁŽISTŮ A STYLISTŮ ČR

V X. ročníku soutěže o Nejlepší výrobek roku, kterou každoročně vyhlašuje Asociace vizážistů a stylistů České republiky se již po několikáté za sebou umístily výrobky švédské kosmetické společnosti Oriflame. Mezi kosmetickými výrobky, které od asociace obdržely nadprůměrné hodnocení v roce 2008, jsou: Krém pro omlazení pleti Diamond Cellular, Kvartet očních stínů Giordani Gold, Rozjasňující podkladová báze Giordani Gold,Tužka na oči Giordani Gold.
Tyto produkty se mohou chlubit pečetí „Doporučeno Asociací vizážistů a stylistů ČR“.

Odborná porota z řad vizážistů a stylistů testováním přihlášených výrobků ve své každodenní praxi hodnotila 3 kritéria. V první řadě splnění funkce výrobku vyplývajícího z jeho charakteru, dále příjemnost a  snadnost používání či aplikace a design, tedy vzhled a estetiku výrobku.  Oficiální kompletní výsledky budou rovněž zveřejněny v  Makeup magazínu 1-2009 a na webu Asociace vizážistů a stylistů ČR www.avs.cz.

Rádi bychom vám blíže představili oceněné výrobky Oriflame:

13659 Krém pro omlazení pleti Diamond Cellular

Luxusní krém s práškem z pravých diamantů vyrovnává a rozjasňuje tón pleti, posiluje buněčnou energii. Částečky odrážející světlo pleť okamžitě projasní a zklidní.  Výtažek z bílých lanýžů je označován jako“bílý diamant“ a pleti  navrací pevnost, tonizuje a zlepšuje  její strukturu, vyhlazuje vrásky. Aktivní složky redukují nepravidelnou pigmentaci a vyrovnávají tón pleti. Extrakt z myrty  působí na buněčné úrovni; prodlužuje životnost buněk, zpomaluje úbytek kolagenu s výsledným zpevněním pleti. Proteinový komplex  na úrovni buněk epidermis (povrchních buňky kůže) a kolagenních v dermis (hloubší vrsty kůže) obnovuje jejich základní funkce včetně schopnosti dělit se a následně omlazovat pokožku. Extrakt z flavonoidů aktivně odstraňuje volné radikály a podporuje přirozené obranné mechanizmy pokožky.

13878 Rozjasňující podkladová báze Giordani Gold

Rozjasňující podkladová báze slouží nejen pro dokonalý celkový vzhled make-upu, ale také zlepšuje texturu pleti, pomáhá ji obnovit, revitalizovat a chránit. Luxusní textura jemně a šetrně připravuje pleť na nanesení make-upu. Složky proti stárnutí a výtažky ze švédské brusinky podporují bezchybný efekt celkového nalíčení.

14261 Tužka na oči Giordani Gold

Tužka na oči s praktickým aplikátorem, který umožňuje upravit barevnou intenzitu výsledného odstínu.

2512 Kvartet očních stínů Giordani Gold

Čtyři navzájem se doplňující intenzivní barvy hedvábného jemného očního stínu jsou vhodné pro mokrou i suchou aplikaci, v kazetce se zrcátkem a dvěma aplikátory.

Zpět
Přírodní švédská kosmetika Oriflame.cz: make-up, vůně, parfémy, péče o pleť, péče o tělo, péče o vlasy, wellness, katalog