Rozmarné Vánoce s Marthou Issovou

12.01.2011 09:53

V Café Rozmar se ve dnech 11. a 12. prosince uskuteční již šestý ročník tradičního dobročinného bazaru, pořádaném obecně prospěšnou společností Rozmarýna.

Letošní bazar však bude pro zúčastněné zajímavý nejen nabídkou, ale také aktivní účastí patronky Rozmarýny, Marthy Issové. Martha se totiž v Rozmaru představí jako tvrdá obchodnice, jejímž hlavním cílem bude získat pro Rozmarýnu co nejvíce finančních prostředků do roku 2011.

„Udělám, co bude v mých silách, abych pro Rozmarýnu získala více peněz. Nestala jsem patronkou této organizace jen proto, abych je svou popularitou zviditelnila, ale především proto, abych jim co nejvíce pomohla při získávání finančních prostředků na jejich projekty. To, co dělají, je obdivuhodné a jsem ráda, že jim jako jejich patronka mohu pomáhat,“ říká o své spolupráci s Rozmarýnou, Martha Issová.

Na bazaru najdete to, co nikde jinde, věci s příběhem. Oblečení, dvd, knihy, hračky, šperky, raritky i věci od známých osobností, které tímto způsobem Rozmarýnu podporují. Stejně jako v minulých letech můžete i Vy do bazaru věnovat věci k prodeji. Mezi první letošní příspěvky patří několik kosmetických balíčků od společnosti Oriflame, nebo krásné svatební šaty. Více informací najdete na https://www.rozmaryna-ops.cz/. Veškerý výtěžek z bazaru pak Rozmarýna využije na realizaci svých projektů v dětských domovech, se kterými spolupracuje.

V současné době Rozmarýna spolupracuje se sedmnácti dětskými domovy v Praze, Středních Čechách a Plzni. Téměř padesát zaměstnanců a dobrovolníků Rozmarýny ročně pomůže více než 200 dětem, které opustí brány dětského domova a musí se naučit o sebe postarat. Rozmarýna tak neposkytuje dětem jednorázovou pomoc, ale pomáhá jim se vstupem do běžného života, o kterém má většina z nich jen velmi zkreslenou představu.

Na vaši návštěvu rozmarného bazárku se bude od 9.00 do 19:00 těšit Rozmarýna a Martha Issová

Zpět
Přírodní švédská kosmetika Oriflame.cz: make-up, vůně, parfémy, péče o pleť, péče o tělo, péče o vlasy, wellness, katalog