Výrobky Oriflame doporučeny Asociací vizážistů a stylistů ČR 2007

19.01.2011 08:28

V IX. ročníku soutěže o Nejlepší výrobek roku, kterou každoročně vyhlašuje Asociace vizážistů a stylistů České republiky (AVS-ČR) se již po několikáté za sebou umístily výrobky švédské kosmetické společnosti Oriflame. Mezi kosmetickými výrobky, které od asociace obdržely nadprůměrné hodnocení v roce 2007, jsou Sada pro profesionální mikrodermabrazi, Zázračný kelímek a Fixátor podkladového krému. A mohou se tak chlubit titulem „Doporučeno Asociací vizážistů a stylistů ČR“.

U výrobků hodnotí odborná porota z řad vizážistů a stylistů 3 kritéria. V první řadě funkci výrobku plynoucí z jeho charakteru, nebo popisu výrobce; dále používání, komfortnost a snadnost používání či aplikace a design, tedy vzhled a estetiku výrobku. Výsledky budou v nejbližší době uveřejněny na www.avs.cz a současně budou slavnostně vyhlášeny v Makeup Magazinu, a to jak v tištěné podobě, tak i online.

Kosmetická společnost Oriflame klade důraz na nejvyšší kvalitu ve všech oblastech své činnosti, ať již zde o vlastnosti výrobků nebo budování vztahů mezi svými obchodními partnery, kosmetickými poradci, zaměstnanci a zákazníky. Značka Oriflame je velmi hrdá na svůj přístup k přírodě, který zahrnuje vše od její ochrany až po využívání těch nejkvalitnějších přírodních přísad. Klíčovou roli hraje věda. Oriflame má od roku 2000 své vlastní globální technické centrum (GTC) v Irsku. Náš vědecký tým však vyvíjel nové inovativní technologie již dávno před rokem 2000 a vznikem GTC. Vědci, kteří pro Oriflame vyvíjejí nové výrobky, se nechávají inspirovat právě přírodou a jejími vlastnostmi. Oriflame klade zvláštní důraz na používání přírodních látek a výtažků. Společnost Oriflame používá aerosoly, které neničí ozón a její výrobky nikdy nebyly testovány na zvířatech.

Rádi bychom vám blíže představili tři oceněné výrobky Oriflame:

Sada přípravků pro profesionální mikrodermabrazi (4648)

DermoProfessional Micro-dermabrasion Kit

Obsahuje dvoufázový program pro obnovu a regeneraci  pleti: Krém s mikrodermabrazivními účinky a Zdokonalující hydratační sérum. Při mikrodermabrazi jsou odstraněny odumřelé buňky z vrchní vrstvy pleti a odhaleny nové, neporušené vrstvy. Tím se zlepšuje kvalita pleti, vyhlazují se drobné nerovnosti a čistí se póry. Pleť vypadá zdravěji a zářivěji.
KROK 1: Krém s mikrodermabrazivními účinky
Krém s mikrodermabrazivními účinky obsahuje krystalky oxidu hlinitého, látku, kterou požívají profesionální dermatologové k obnovení svrchních vrstev pleti. Zanechá vaši pleť výjimečně hladkou a jemnou. Nanáší se na zvlhčený obličej, jemně vmasíruje a poté opláchne. Obsah 50 ml.
KROK 2: Zdokonalující hydratační sérum
Zdokonalující hydratační sérum prodlužuje účinnost Kroku 1. Je obohaceno o komplex přírodních látek, které zvyšují přirozenou exfoliační funkci pleti, intenzivně ji hydratují a navrací jí její jas. Vhodný k použití každý večer na pleť celého obličeje. Obsah 50 ml

Fixátor podkladového krému (10740)

Face primer

Lehké složení pro zafixování vašeho podkladového krému, je zárukou péče a hydratace pleti, a zároveň přispívá k tomu, aby líčení vydrželo. Vaše pleť bude vypadat svěží a zářivá po celý den. Obsahuje výtažek z vrbovky kanadské, která působí proti podráždění, dále jako antioxidant a má zjemňující účinky na pleť. Mezi další složky krému patří butylen glykol (Butylene Glycol), který uchovává hydrataci ve vrchních vrstvách pleti a látky regulující tvorbu kožního mazu. Obsah 30 ml.

Zázračný kelímek (1276)
Tender care

Zázračný kelímek je jedním z originálních, nejoblíbenějších a neprodávanějších výrobků kosmetické společnosti Oriflame. Tento malý kelímek plný kouzel velmi účinně hojí suchou, podrážděnou a rozpraskanou pokožku. Víceúčelový přípravek, který nesmí chybět v žádné kabelce. Stejně jako ostatní výrobky Oriflame je Zázračný kelímek vyroben z přírodních látek, obsahuje lanolin a včelí vosk, které zvláčňují pokožku, vytváří „ochranný štít“ proti úniku vlhkosti a chrání pokožku před dehydratací. Za posledních 10 let se ho prodalo přes 12 milionů kusů a zařadil se tak mezi nejprodávanější výrobky Oriflame v historii. Vyzkoušejte ho a sami uvidíte, jaké velké zázraky se skrývají v tak malém kelímku. Obsah 15 ml.

Zpět
Přírodní švédská kosmetika Oriflame.cz: make-up, vůně, parfémy, péče o pleť, péče o tělo, péče o vlasy, wellness, katalog