Ewa Farna tváří nové řady od Oriflame - VeryMe

11.01.2011 16:18

Zpěvačka Ewa Farna se stala tváří nové dekorativní kosmetiky pro mladé Very Me, kterou Oriflame představí v Katalogu 12.

"Ewu jsme oslovili pro její talent a přirozenou krásu, ale také proto, že Ewa zosobňuje etické hodnoty, ve které Oriflame věří."                             

 Radka Eismannová, marketingová ředitelka Oriflame

"Na Oriflame se mi strašně líbí, že jde o přírodní kosmetiku. Navíc to všechno krásně voní, má to jemný složení, fakt je poznat, že je to něco jinýho.

A já jsem člověk, který razí heslo. že krása má být přírodní. Takže jsem moc ráda, že já a Oriflame máme společný názor, že jsem se potkali a že spolu můžeme spolupracovat."

Spolupráci s Ewou Farnou jsme oficiálně "odtajnili" 26. června v Ostravě na letním festivalu Midsummer, který pořádal právě Oriflame.

Proč Ewa a Oriflame?

A kdo jiný? Je mladá, přirozená a přírodní živel. Ke všemu má Oriflame blízko. Navíc je stejná jako ty, jako spousta holek v jejím věku.

Proč se Ewa rozhodla pro spolupráci se značkou Oriflame:
Ewa: „Na Oriflame se mi strašně líbí, že jde o přírodní kosmetiku. Navíc všechno krásně voní, má jemný složení, fakt je poznat, že je to něco jinýho. A já jsem člověk, který razí heslo, že krása má být přírodní. Takže jsem moc ráda, že já a Oriflame máme společný názor, že jsme se potkali a že spolu můžeme spolupracovat.“

Někdy je za rockovou dračici, romantičku, bláznivku, hvězdu pop-music, někdy za holku z gymplu. Má v sobě všechno, co máš i ty, i když to nepředvádíš na pódiu. Ale hraje to v tobě úplně stejně.

Tóny, rytmus, hudba, bubny emocí. Ewa své pocity vyjadřuje kromě zpěvu i make-upem. Ať už při vystoupeních nebo mimo ně.

Proč bys i ty nemohla něco vyjádřit tóny svého líčení? Řada dekorativní kosmetiky Very Me je tu právě proto. Pro nás, mladé, co se nebojíme být někdy trochu shocking, jindy tajemně svůdné a většinou prostě jen hezky hezké.

Ewa už s tóny Very Me říká světu své. Teď jsi na řadě TY!

Zpět
Přírodní švédská kosmetika Oriflame.cz: make-up, vůně, parfémy, péče o pleť, péče o tělo, péče o vlasy, wellness, katalog