Generální ředitel společnosti Oriflame získal ocenění v soutěži Manažer roku 2009

19.01.2011 08:33

Miroslav Kopřiva je nejlepším manažerem ve svém oboru
Generální ředitel společnosti Oriflame získal ocenění v soutěži Manažer roku 2009

Generální ředitel společnosti Oriflame Czech Republic spol. s.r.o. se stal nejlepším tuzemským manažerem v kategorii Obchod a cestovní ruch. Toto ocenění získal při vyhlašování soutěže Manažer roku 2009, jež letos probíhalo na pražském Žofíně již po sedmnácté.

„Bezpochyby bych tuto prestižní cenu nezískal bez našich skvělých a firmě oddaných zaměstnanců, ani bez nezávislých kosmetických poradkyní a jejich nadšení pro své podnikání s Oriflame. Právě ty se podílely na meziročním nárůstu našich prodejů o devět procent, zatímco celý kosmetický trh poklesl v roce 2009 o dvě procenta,“ říká Miroslav Kopřiva, čerstvý laureát.

Společnost Oriflame si za dvacet let existence na českém trhu vydobyla velmi silnou pozici. Své obchodní úspěchy potvrzuje i v řadě prestižních soutěží. Ocenění v soutěži Manažer roku 2009 se vedle předního umístění v Zaměstnavateli roku 2009 řadí mezi ty nejvýznamnější.

Ing . Mirek Kopřiva,  MBA pracuje pro společnost Oriflame již od roku 1995. Působil  na různých pozicích v oddělení financí a marketingu. Od 1. listopadu 2007 se stal ředitelem Oriflame v České republice. Pod jeho vedením se český Oriflame zařadil mezi 62 zeměmi na páté místo v tržbách v rámci celé korporace, v přepočtu na jednoho obyvatele dokonce na mimořádnou druhou pozici. Oriflame přitom patří v současnosti mezi nejrychleji rostoucí kosmetické společnosti přímého prodeje na světě. Je tomu tak díky spojení vysoce kvalitní švédské přírodní kosmetiky a atraktivní výdělkové příležitosti pro všechny kosmetické poradkyně.

Soutěž MANAŽER ROKU vyhlašují Česká manažerská asociace, Konfederace zaměstnavatelských a podnikatelských svazů ČR a Svaz průmyslu a dopravy ČR. Je jednou ze stěžejních akcí programu Národní politiky kvality 2010. Záštitu nad letošní soutěží převzal předseda vlády ČR, Ing. Jan Fischer, CSc. Soutěž MANAŽER ROKU má u nás dlouholetou tradici. Je to nezávislé, nadoborové, exaktní, nejobjektivnější a nejprestižnější hodnocení osobností české ekonomiky. Nominovaný účastník prochází několika stupni hodnocení různých skupin uznávaných odborníků. Celý systém hodnocení je transparentní s velmi silným odborným i společenským kreditem. Soutěž je veřejná a otevřená i cizincům.  Do letošního 17. ročníku soutěže MANAŽER ROKU bylo přijato celkem 193 nominací, z nichž byli vyhodnoceni 73 finalisté.

Zpět
Přírodní švédská kosmetika Oriflame.cz: make-up, vůně, parfémy, péče o pleť, péče o tělo, péče o vlasy, wellness, katalog