Oriflame je DOBRÁ ZNAČKA

19.01.2011 08:23
  • Dobrá značka 2005
  • tisíce Evropanů vyslovují důvěru
  • značka Oriflame získala dvě ocenění

Již po páté provedla společnost Reader`s Digest průzkum European Trusted Brands (Dobrá značka), jehož se zúčastnili respondenti ze 14 zemí Evropy, včetně České republiky. Jeho cílem bylo zjistit, kterým spotřebitelským značkám, profesím, institucím a jaké politice zákazníci této společnosti nejvíc důvěřují a jak hodnotí sami sebe.

Ze třiceti kategorií bylo deset lokálních, zbývající byly shodné pro všechny zúčastněné země. Tento rok zpracovala společnost Wyman Dillon Ltd. v britském Bristolu celkem 24 832 dotazníky. Rozsahem a metodikou zpracování patří tento projekt k nejvýznamnějším v Evropě.

Respondentům vybraným z databáze zákazníků společnosti Reader`s Digest Výběr byl poštou zaslán dotazník. Ten byl sestaven formou otevřených otázek v souladu s profesionálními standardy tak, aby neobsahoval otázky nepřijatelné a zkreslující. Sběr dat probíhal v září 2004. Respondenti hodnotili kvalitu zboží, cenu, design, péči o potřeby zákazníka a uváděli, jestli vybranou značku kupují nebo používají. V České republice se projektu zúčastnilo 1500 respondentů, což je 10% všech oslovených. V evropských zemích celkem odpovědělo 24 832 oslovených.

V průzkumu Dobrá značka 2005 získala značka Oriflame dvě třetí místa, a to v kategoriích Kosmetika a Péče o pleť. Vítězství v kategorii kosmetika patří již potřetí značce Avon, vítězství v kategorii péče o pleť získala už potřetí v řadě značka Nivea.

Zpět
Přírodní švédská kosmetika Oriflame.cz: make-up, vůně, parfémy, péče o pleť, péče o tělo, péče o vlasy, wellness, katalog